info@iquizut.nl

Live Stream

Zijn jullie er ook al bijna klaar voor? Wij wel!

Telefoonnummer: 06 – 8387 6805
Link naar de stream: IQuizut 2021

Alvast enkele organisatorische zaken:

– ons mobiele nummer 06 – 8387 6805 (Ja dit is het nummer van CV de Voskes!) Dat is nodig om de antwoorden op bepaalde vragen door te sturen naar de organisatie.

– Een zaklamp kan héél handig zijn onderweg.
– Een mobiele telefoon / tablet / laptop en internetverbinding is noodzakelijk op deze avond. Alles is interactief, dus zullen via internet de vragen beantwoord moeten worden. Zorg ervoor dat alle apparatuur opgeladen is!
– Zorg dat je in je berichten via WhatsApp altijd je teamnaam noteert of aangeeft op de foto die je stuurt. Anders wordt het voor ons onmogelijk om te achterhalen wat van wie komt…..
– We volgen alle regels omtrent het Corona-virus zoals die door het RIVM en de overheid zijn aangegeven.
– We houden ons uiteraard aan de algemeen geldende verkeersregels.
– We zorgen dat we uiterlijk om 21:00 uur weer binnen zijn (voor het digitale vervolg van IQuizut!)

De planning voor de avond ziet er bij benadering als volgt uit:
– Je ontvangt uiterlijk om 19.00 uur het IQuizboek thuis op het door jullie opgegeven adres. Mocht je toch ergens anders zitten, laat ons dit dan spoedig weten!
– Je kunt meteen starten met de autopuzzeltocht zoals die in het boek beschreven staat. Ga met voldoende mensen (=volle auto, maar wel binnen de regels) op pad. Je hebt tot 21 uur niets anders te doen en meer mensen weten meer dan één! De vragen moeten allemaal beantwoordt worden. Vergeet de laatste pagina niet!
De opdrachten zijn zo opgesteld, dat je deze in principe allemaal in de auto kunt uitvoeren, gedurende je tocht door Meerlo.
– Uiterlijk om 20.45 uur dient het IQuizboek ingeleverd te zijn. Meer info in het IQuizboek. Let op: De 2 antwoordvellen voor de geheime opdracht heb je na 21.00 uur nog nodig! Niet inleveren!
– Om 21 uur starten we met het vervolg van de opdrachten via een livestream.
– We starten na de check-in met de “geheime opdracht”. Normaal op een bijzondere locatie, ergens in Meerlo. Vanavond gewoon vanuit de huiskamer.
– Na de geheime opdracht volgt een interactieve bingo.
– De laatste opdracht is een digitale IQuiz via het alom bekende Kahoot. Je doet als team mee, dus we verwachten dan ook dat we je teamnaam in de deelnemerslijst zien verschijnen.
– We verwachten dat de uitslag van IQuizut 2021 vóór 23.00 uur bekend zal zijn.

De fysieke uitreiking van de wisselbeker en de cheque, zullen we Corona-proof op een nader, met de winnaars af te stemmen tijdstip, laten plaatsvinden.

We wensen jullie veel plezier en succes aanstaande zaterdagavond!
Met vriendelijke groeten,
Organisatie IQuizut, Debby – Ton – Nick – Peter – Paul – John