info@iquizut.nl

NIEUWS UPDATE: 10-06-2020

NIEUWS UPDATE: 10-06-2020

Breaking

UPDATE: 10-06-2020

Beste IQuiz-ers teamcaptains,

Het gaat er toch van komen! We gaan IQuizut 2020 afronden.
Wie had gedacht dat onze uitgestelde slotavond in maart, zolang op zich zou laten wachten……..
Wij gingen er van uit dat we een paar weken zouden schuiven….
Maar niets was minder waar. De wereld ziet er plots heel anders uit.

Om IQuizut van 2020 toch netjes af te ronden hebben we gewikt, gewacht en gewogen. En omdat het er niet naar uitziet dat de 1,5mtr-samenleving op korte termijn voorbij gaat, hebben we een alternatief bedacht voor de altijd zo gezellige slotavond.
Jullie mogen het slotspel dit jaar namelijk gewoon thuis doen. Je kunt hierbij zelf bepalen of het fijn voelt om met je team bij elkaar te zitten, één of twee personen het spel te laten doen, of virtueel bij elkaar te zitten via je computerscherm!
Dit gaat plaatsvinden op zondagmiddag 28 juni 2020 om 16.00 uur. De prijsuitreiking is om 17.00 uur.
Dus als het goed weer is, behoort een gezamenlijke borrel of team-barbecue op gepaste afstand wellicht tot de mogelijkheden!?

Via streaming video zullen we jullie op een relaxte manier door het eindspel loodsen en na afloop de eindstand van de totale IQuiz bekend maken.
Alleen de teams die op plek 1, 2 en 3 eindigen, laten we “ergens in Meerlo” samen komen, om daar de uiteindelijke winnaar bekend te maken en de prijzen te overhandigen. Dit alles is uiteraard ook via de stream te volgen.

In de week voorafgaand aan 28 juni ontvangen jullie verdere instructies en de link om in te kunnen loggen op onze stream.
We hopen hiermee in deze bijzondere tijden, toch een stuk ontspanning te kunnen bieden, met inachtneming van de RIVM-maatregelen zoals die nu gelden.
En uiteraard ook om jullie te laten weten of de inspanningen van de IQuizavond in maart resulteren in een hoge eindscore!

Geven jullie dit svp ook door aan jullie teamgenoten?
Indien er nog vragen of bezwaren zijn, eventuele afmeldingen, of hulp nodig is, laat het ons dan svp weten.
Tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Organisatie IQuizut, Marlie – Ton – Nick – Peter – Paul – John

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *