info@iquizut.nl

Uitslagenavond 14 maart 2020 IQuizut Meerlo afgelast i.v.m. Coronavirus

Uitslagenavond 14 maart 2020 IQuizut Meerlo afgelast i.v.m. Coronavirus

Beste deelnemers aan IQuizut 2020,

Helaas hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om de slotavond van de 5e editie van IQuizut vanwege het aanwezige besmettingsgevaar met COVID-19 (Coronavirus) aanstaande zaterdag niet door te laten gaan.

Zowel voor ons als organisatie als voor jullie als deelnemers is dit waarschijnlijk zeer teleurstellend, maar we kunnen niet anders dan dit besluit nemen. Het risico dat deelnemers en vrijwilligers besmet zouden kunnen worden vinden wij, gezien de situatie in Brabant en de nabije omgeving, te groot. Ook vanuit onze werkgevers is nadrukkelijk aangegeven om sociale evenementen met meerdere mensen te beperken of te vermijden.
Dat is het niet waard, het is maar een spelletje. En de veiligheid van iedereen staat voorop. Wij hopen op jullie begrip!

Intern gaan we ons nu beraden over een nieuwe datum. We hebben nog een prachtige slotopdracht liggen en ook het behandelen van de antwoorden en de prijsuitreiking willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij jullie op terug. Even geduld.

Geef bovenstaande svp door aan jullie teamleden. We zullen dit bericht ook via social media delen, om iedereen op de hoogte te brengen.
Het bericht over de slotavond in ‘t Klokje hebben we helaas niet meer kunnen terugtrekken. Dat kunnen jullie dus gewoon negeren.  

Met vriendelijke groeten,
Organisatie IQuizut, Marlie – Ton – Nick – Peter – Paul – John

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *